KARAPINAR BELEDİYESİ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Karapınar Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı, 3 Eylül 2024 Salı günü saat 14.30'da Belediye Başkanımız İbrahim Önal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde, Karapınar Belediyesi Uzakdoğu Sporları ve Wu Shu Spor Kulübü'nün Edirne'de 17-23 Temmuz 2024 tarihleri arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren antrenör ve sporcular ödüllendirildi. Bu ödüller, Belediye Meclisi'nin Ağustos ayında aldığı kararla Meclis Üyeleri tarafından takdim edildi.

Başkan İbrahim Önal, kulüp antrenörü Mehmet Emekli'yi ve sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Toplantıda, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesine istinaden gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.