KARAPINAR BELEDİYESİ’NDEN BERBER VE KUAFÖRLERE DESTEK

Karapınar Belediyesi, 11 Mayıs’tan itibaren yeniden hizmet vermeye başlayacak berber, kuaför ve güzellik salonlarının dezenfeksiyonunu yapıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka, “Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgın sürecinin hızını düşürdüğü günlerdeyiz. Tedbiri elden bırakmadan birtakım kısıtlamalarla beraber kuaförlerimiz, berberlerimiz, güzellik salonlarımız yavaş yavaş açılmaya başlıyor. Vatandaşlarımızın kurallara uymaya devam edip olabildiğince evde kalması gerekiyor. Bu bizler için çok önemli. Bizler de Karapınar Belediyesi olarak ilçemizde bulunan bütün kuaför berber ve güzellik salonlarımızın hem dezenfekte işlemlerini gerçekleştiriyoruz hem de maske veriyoruz. Ayrıca Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemiz Esnaf ve Sanatkârlar Odasına Siperlik ve Maskeler gönderilerek gelecek hafta içerisinde berber ve kuaför kardeşlerim Esnaf ve Sanatkârlar Odasından teslim alabileceklerdir. Ülke olarak koronavirüse karşı örnek bir mücadele gerçekleştirdik. Sıkıntıları aşmak için el ele verdik, azmettik ve başardık Allah’ın izni ile. Yeniden açılan işyerlerinde bütün esnaflarımıza bereket ve bolluk diliyorum” dedi.” dedi.