KARAPINAR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN KARAPINAR KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ PROGRAMINA VATANDAŞLARIN İLGİSİ BÜYÜKTÜ

Karapınar Belediyesi, Karapınar Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte, TRT'nin "Sen Türkülerini Söyle" yarışmasında büyük takdir toplayan İbrahim Yıldız'ı 28 Temmuz Pazar günü Karapınar Millet Bahçesi'nde vatandaşlarla buluşturdu.

Coşku dolu gerçekleşen, yediden yetmişe bay ve bayan vatandaşların bulunduğu etkinliğe Belediye Başkanımız İbrahim Önal, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, İlçe Protokol Üyeleri, Belediye Meclis Üyelerimiz, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, Basın Mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konser öncesinde Gençlik Merkezinin düzenlediği etkinlikler kapsamında ok atıcılığı, langırt, matrak, halat çekme gibi aktiviteler gerçekleştirildi. Başkan Önal, bu etkinlikleri gezerek çocuklarla birlikte eğlenceli vakit geçirdi. Ayrıca, vatandaşların ve Gençlik Merkezinin stantlarını ziyaret ederek, Belediyemiz tarafından dağıtılan pamuk şekeri ve aşureden vatandaşlara ikram etti.