KARAPINAR BELEDİYESİ YAZ FUTBOL AKADEMİLERİNDE EĞİTİM GÖREN 500 ÖĞRENCİYE EŞOFMAN TAKIMI HEDİYE ETTİ

Karapınar Belediyesi ilçemizde Yaz Futbol Akademileri’nde eğitim gören 500 öğrenci ve hocalarına dört mevsime uygun eşofman takımı hediye etti.

 

Belediye Başkanımız Mehmet Yaka ve Başkan Yardımcımız Halil Aker Karapınar Belediyesi, Esnafspor ve Konya Spor Yaz Futbol Akademileri bünyesinde 500 öğrencinin bulunduğu öğrencileri ve hocalarını sentetik sahada ve santra halı sahada ziyaret ederek Karapınar Belediyesi tarafından hazırlanan eşofman takımlarını takdim ettiler.

Ziyarete Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, Başkan Yardımcımız Halil Aker Karapınar Belediyespor Kulüp Başkanı Mesut Yardımcı, Esnafspor Kulüp Başkanı Ecz. Mehmet Yalçınöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediyemiz Spor Müdürü Birol Pekince, futbol akademisi hocaları, öğrenciler ve velileri katıldı.

Çocukların sporla ilgilenmelerinin bedensel ve ruhsal gelişimlerine büyük katkı sağladığını belirten Başkan Yaka, “İlçemizde yaz okulları kapsamında Karapınar Belediyesi, Esnafspor ve Konya Spor Yaz Futbol Akademileri’nde eğitim gören öğrencilerimize Karapınar Belediyemiz tarafından 500 öğrenciye eşofman takımı hediye ettik. İnşallah bu öğrencilerimizin yaz okulu döneminden sonra da yıl içerisinde okuldaki Beden Eğitimi dersleri programlarında ve sportif faaliyetlerde de kullanılması için öğrencilerimizin bedenine uygun eşofmanımızı tedarik etmiş durumdayız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu yaz okulu döneminden sonra eylül ayında okullarına başlayacaklar. Derslerinde başarılar diliyorum. Belediye olarak gençlerimize, öğrencilerimize sahip çıktığımızı buradan bir kez daha belirtmek istiyorum. Geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımıza hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Akademideki öğrenciler ile sohbet eden Belediye Başkanımız Mehmet Yaka ve Başkan Yardımcımız Halil Aker’e akademi öğrencileri verdikleri eşofman takım ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çekindiler.