KARAPINAR BELEDİYESİNDEN EĞİTİME DESTEKLER SÜRÜYOR

Karapınar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile ''Akademi Karapınar'' projesi kapsamında ilçemiz genelinde aynı anda 8.Sınıf Öğrencilerine  Karapınar Belediyesi destekleriyle deneme sınavı yapıldı. Yıl boyunca 8. ve 12.sınıf öğrencilerine sınavlara hazırlık denemeleri, ilkokul öğrencilerimize okuma kültürü farkındalığını artırmak için kitap setleri, 12.sınıf öğrencilerine akademik destek paketleri vb. Öğrencilerin gelecekteki hedeflerine ulaşmalarına katkı sağlamak için çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor.

Belediye Başkanımız Mehmet Yaka Tahsin Görgülü Ortaokulunda 8. sınıf öğrencilerinin deneme sınavı öncesi yaptığı açıklamada “Karapınar Belediyesi olarak hem tablet dağıtımı hem EBA Destek Noktaları hem de deneme sınavlarında öğrencilerimize, eğitime destek vermeye ve her zaman sizlerin yanınızda olmaya devam ediyoruz. Sizlerden gayreti hiçbir zaman elden bırakmamanızı, gayretiniz ve çalışmalarınız sizi başarıya götürecektir. Sizin başarınız hem ailenizi hem de bizleri gururlandıracaktır. Şuan yapacağınız deneme sınavında ve bütün eğitim sınavlarınızda başarılar diliyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim ÖNAL; “Karapınar Belediyesi işbirliği ile yürüttüğümüz etkinliklerimiz de İlçemiz eğitimine büyük destek veren Belediye Başkanınınız Sayın Mehmet YAKA'ya şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.