KARAPINAR DA FENER ALAYI COŞKUSU

Karapınar da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen fener alayı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan fener alayına Belediye Başkanımız Mehmet Yaka ve eşi, İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat ve eşi, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan ve eşi, Siyasi Parti Başkanları, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal ve Şube Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları Askeri Erkan, Basın Mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Renkli görüntülerin oluştuğu Fener Alayı Şehit Oğuzhan Aydınbelge Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Okul Bandosu eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayıp İnönü Caddesi boyunca yoğun bir katılımla gerçekleşti.