KARAPINAR’DAKİ YATIRIMLAR İNCELENDİ

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat KURUM’un Danışmanı Mehmet Akif Küçükdağ ilçemizdeki Hükümet, Büyükşehir ve İlçe Belediyesi yatırımlarını incelemek üzere Karapınar’a geldi.

Çevre ve Şehircilik Bakan Danışmanı M.Akif Küçükdağ, İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kurum ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sinan Gümüşsoy ile birlikte Millet Bahçesi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Kentsel Dönüşüm, Gençlik Merkezi, Sosyal Konutlar, Spor Salon Tesis İnşaatı,Ambalaj Atık ve Depolama Tesis İnşaatı, Arıtma Tesis İnşaatı, Hükümet Konağı ve İlçe Sağlık Müdürlüğü-112 Acil Sağlık Hizmetleri-ASM İnşaatı ve Cumhuriyet İlkokulu’nda incelemelerde bulundular.

Çevre ve Şehircilik Bakan Danışmanı M.Akif Küçükdağ, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat KURUM’un Karapınar’lı hemşehrilerine bol bol selamını getirdik ve burada Bakanımızın talimatlarıyla Karapınar’daki Hükümet, Büyükşehir ve İlçe Belediyesi yatırımlarını yerinde inceledik. Çalışmaların birçoğunun son aşamaya geldiğini ve en kısa süre içerisinde faaliyete geçecektir” dedi.