KARAPINAR KARACADAĞ KÜLTÜR FESTİVALİ İLK GÜNÜ COŞKU DOLU GEÇTİ

Karapınar Kaymakamlığı, Karapınar Belediyesi ve Karapınar Yeşilyurtlular Eğitim Bilim Kültür Dayanışma ve Karacadağı Geliştirme Derneği iş birliğiyle 8-9 Eylül 2023 tarihlerinde gerçekleşecek olan “Karapınar Karacadağ Festival” programı kapsamında 8 Eylül 2023 Cuma günü saat:20.00 da Karapınar Anıt Meydanın da Türk Halk Müziği Sanatçısı Turgut Balbay ve Türk Sanat Müziği Sanatçısı Asiye Palu sahne aldı.

Programa İlçe Kaymakamımız Şenol Öztürk, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, İlçe Nüfus Müdürü Recep Kesik, Belediye Başkan Yardımcımız Halil Aker, Karapınar Yeşilyurtlular Eğitim Bilim Kültür Dayanışma ve Karacadağı Geliştirme Derneği Başkanı Ekrem Göçmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Sağlık ve Mahalle Muhtarları, Kurum Müdürleri, Daire Amirleri, 7’den 70’e bay ve bayan vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

Program öncesinde İlçe Kaymakamımız Şenol Öztürk, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka ve beraberindeki heyet meydanda yöresel ürünlerini sergileyen vatandaşların stantlarını gezerek ürünler hakkında bilgiler aldılar.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlayan program protokol konuşmalarından sonra Türk Halk Müziği Sanatçısı Turgut Balbay ve Türk Sanat Müziği Sanatçısı Asiye Palu katılımcılara coşku dolu eserlerini seslendirerek sona erdi.