14–20 Nisan tarihleri arasında Karapınar Gençlik Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Karapınar Kitap Günleri, dördüncü gününde de edebiyatseverlerin yoğun ilgisiyle devam etti.
Etkinliğin bugünkü konukları arasında; şair ve yazar Vural Kaya ile Karapınarlı yazarlar Ceyhan Yalçın ve Murat Deniz yer aldı. Yazarlar, katılımcılarla gerçekleştirdikleri söyleşi programında edebiyatın farklı yönlerine dair keyifli bir sohbet gerçekleştirdikten sonra kitaplarını imzalayarak okurlarıyla birebir buluştu.
Program, başta edebiyat tutkunları olmak üzere geniş bir katılımla gerçekleşti. Etkinliğe; Belediye Başkan Vekili Muhammed Bilgeç, siyasi parti başkanları, belediye meclis üyeleri, Karapınarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KARDER) yönetim kurulu üyeleri, öğretmenler, okul müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Hemşehrimiz olan yazarlar Ceyhan Yalçın ve Murat Deniz, memleketlerinde okurlarıyla buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken, Karapınar Kitap Günleri’nin kültürel anlamda önemli bir kazanım olduğunu vurguladılar.
Katılımcılar, kitaplarla dolu anlamlı bir gün geçirdiklerini belirterek organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Karapınar Kitap Günleri, 20 Nisan’a kadar çeşitli yazar buluşmaları, söyleşiler ve imza etkinlikleriyle devam edecek.