KARAPINAR MURAT KURUM FEN LİSESİ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

İlçemize 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında eğitim vermeye başlayacak olan Karapınar Murat Kurum Fen Lisesi ile ilgili basın açıklaması ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

3 Şubat 2023 tarihinde Karapınar Kültür Merkezi’nde düzenlenen basın açıklaması ve bilgilendirme programına İlçe Kaymakamımız Oğuz Cem Murat, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp, Belediye Başkan Yardımcımız Halil Aker, Belediye Meclis Üyelerimiz, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, Kurum Amirleri, Okul Yöneticileri, Mahalle Muhtarları ve basın mensuplarının katılımı ile gerçekleşti.

Basın açıklaması öncesinde katılımcılara bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal “Meke Anadolu Lisesi’nin mevcut binasından, Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne taşınarak boşalan 16 Derslikli, 100 kız, 100 erkek öğrenci kapasiteli, kapalı spor salonu bulunan kampüse “Karapınar Murat Kurum Fen Lisesi” olarak 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında eğitim verileceğini ifadelerine yer verdi.

Karapınar Murat Kurum Fen Lisesi açılmasının ilçedeki eğitim-öğretim kalitesini daha da yükselteceğini dile getiren Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, “Çocuklara bu imkânı sunan ve ilçemize Fen Lisesi’ni kazandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer’e, Konya Valimiz Sayın Vahdettin Özkan’a ve emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Karapınar’ımıza hayırlı olsun” dedi.