KARAPINAR'DA 15 TEMMUZ ZAFER COŞKUSU

Fetöcü hainlere karşı destan yazan Türk Milleti, 8 yıl sonra da aynı ruhla bütün illerimizde ve ilçelerimizde vatan ve bayrak nöbeti için meydanları ve caddeleri doldurdu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında, İlçe Kaymakamı Şenol Öztürk, Belediye Başkanımız İbrahim Önal, İlçe Protokol Üyeleri, Siyasi Parti Başkanları, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, Şehit Aileleri, Gaziler ile Muhtarlar ve alanı dolduran yediden yetmişe bay ve bayan vatandaşlar ile basın mensupları 15 Temmuz Pazartesi günü saat 20.30'da Karapınar Millet Bahçesi'nde düzenlenen Demokrasi Nöbeti Programı'na katıldı.

Başkan Önal, programda yaptığı konuşmada, milletimizin 15 Temmuz'da gösterdiği kahramanlığı ve demokrasiye olan bağlılığını vurguladı. Vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ile meydanı doldurarak, vatan ve bayrak sevgilerini bir kez daha gösterdi. Bu anlamlı günde, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde, şehitlerimiz anıldı ve demokrasiye olan bağlılık bir kez daha pekiştirildi. İfadelerine yer verdi.