Karayolları 3.Bölge Müdürü'nden Karapınar Belediyesi'ne Ziyaret

Karayolları 3. Bölge Müdürü Salih Cengiz, Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Sarıoğlan, Üst Yapı Baş Müh. Fatih Günaydın, Etüt Proje Baş Müh. Durmuş Ali Kapıcı ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Yaka’yı makamında ziyaret etti. Bölge Müdürü Cengiz’e ve teknik ekibe ziyaretlerinde AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan, Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Necdet Okumuş eşlik etti.

Ziyaretten sonra Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan, Karayolları 3. Bölge Müdürü Salih Cengiz ve teknik ekiple birlikte karayolları güzergahı üzerinde incelemeler yaptı.

İnceleme sonrası açıklamada bulunan Başkan Yaka, "Karayolları 3. Bölge Müdürümüz Salih Cengiz Bey'in ve teknik ekibin ziyaretleri bizi çok memnun etti. Birlikte sahaya çıkarak çeşitli noktalarda incelemelerde bulunduk. Müdürümüz ile fikir alışverişinde bulunarak sorunlar ile ilgili çözüm önerilerimizi değerlendirdik. Müdürümüze ilçemize yaptıkları ve yapacakları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.