KAYMAKAM ÖZTÜRK VE BAŞKAN ÖNAL MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

İlçe Kaymakamı Şenol Öztürk ve Belediye Başkanımız İbrahim Önal, Karapınar Merkez ve Merkeze bağlı mahalle muhtarları ile 22 Nisan Pazartesi günü Karapınar Kültür Merkezi’nde istişare toplantısı yaparak yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Belediye Başkanımız İbrahim Önal yaptığı konuşmasında; “Yeni dönemin hepimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum. 5 yıl süre ile bizler belediye olarak sizlerde mahalle muhtarı olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz muhtarları yönetim tarzı olarak önemsiyoruz. Çünkü mahallenin kılcal damarı gibi mahalledeki sorunu bizlere iletmesi gereken birinci kişi veya sorunun müzakeresi bakımından da gerçekten önemli bir konuma sahipsiniz. Bundan dolayı sizlerle ben ve daire müdürlerimiz olarak hep istişare içerisinde olup yapılacak olan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunacağız” dedi.