KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI’NDAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SÜRPRİZ ZİYARET

İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat ve Belediye Başkanı Mehmet Yaka pandemi süreci boyunca büyük fedakârlıklarla çalışan ve büyük özverilerle çalışmaya devam eden Karapınar Devlet Hastanesi çalışanlarına sürpriz bir moral ziyareti gerçekleştirdiler.

Karapınar Devlet Hastanesi polikliniklerde ve acil servis de çalışan doktor, hemşire ve diğer personele gösterdikleri fedakârlıklardan dolayı teşekkür eden Kaymakam Murat ve Başkan Yaka, “Bir cephede savaşır gibi mücadele veren tüm sağlık çalışanlarını ve onların fedakârlıklarını unutmadığımızı ve yanlarında olduğumuzu göstermek istedik ve yeni yılınızı kutluyoruz” ifadelerine yer vererek Karapınar Belediyesi tarafından hazırlanan hediyeleri takdim ettiler.

Kaymakam Oğuz Cem Murat ve Belediye Başkanı Mehmet Yaka’nın ziyaretlerine Başhekim Ertuğrul Yaralı ve hastane yönetimi eşlik ettiler.