KUTLU ZAFERİN YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİTLER DUALARLA YAD EDİLDİ

Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 102. yıldönümü dolayısıyla ilçemiz Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunumu ve tebriklerin kabulü ile başlayan anma etkinlikleri, Karapınar Şehitlik Anıtı'nda yapılan programla devam etti.

Anma programına İlçe Kaymakamı Şenol Öztürk, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan, Belediye Başkanımız İbrahim Önal, Cumhuriyet Savcısı Fatma Ezeroğlu, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluş başkanları, ilçe protokol üyeleri, gaziler, şehit aileleri, askeri erkan ve basın mensupları katıldı. Program boyunca, şehitlerimiz dualarla anıldı ve milletimizin bağımsızlık mücadelesindeki kararlılığı bir kez daha hatırlatıldı.

Belediye Başkanımız İbrahim Önal günün anlam ve önemini belirten konuşmasında “Milletimizin zaferi, büyük kahramanlık destanı 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tarihi altın harflerle yazan kahraman silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.