Makamlar Çocuklara Emanet Edildi

23 Nisan 2022 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. Yıl Dönümü Kutlama programı kapsamında, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Özgür İlhan, Sınıf Öğretmeni Samet Yorulmaz, Temsili Belediye Başkanı Cengiz Kağan Üner ile birlikte Belediye Başkanımız Mehmet Yaka’yı ziyaret ederek, 23 Nisan Bayramını kutladılar.

Temsili Belediye Başkanlık Makamına temsili olarak, Cumhuriyet İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Cengiz Kağan Üner oturdu.

Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, Karapınar’da yapılan çalışmalar hakkında sohbetler ederek, temsili belediye başkanından gelen soruları cevaplandırdı.

Belediye Başkanlık Makamına temsili olarak oturan Cengiz Kağan Üner, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne telefon ederek, okul bahçesine kamelya konulması talimatını verdi.

Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, Başkanlık Makamına temsili olarak oturan Cengiz Kağan Üner’e hediye takdiminde bulundu. Makamına yaptıkları ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade eden Başkan Yaka’ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, Okul Müdürü Cengiz İlhan, Sınıf Öğretmeni Samet Yorulmaz ve temsili Belediye Başkanı Cengiz Kağan Üner kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, makamdan memnun bir şekilde ayrıldılar.