Şehir Merkezindeki Karlar Meke Gölüne Dökülüyor

Karapınar Belediyesi tarafından karla mücadele çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. İlçemizde kar yağışının ardından sürdürülen kar temizleme çalışmaları kapsamında ekipler çarşı içerisindeki karları kepçelerle kamyonlara yükleyerek Meke Gölü ne taşıyor.Kar temizleme çalışmalar esnasında Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yolun güvenliği sağlandı. Belediye Başkan Yardımcımız Emre Özsoy Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Sebze Hali civarındaki kar temizlemeçalışmalarında bulundu ve çalışan ekibe kolay gelsin temennisinde bulundu.Başkan Yardımcısı Özsoy ” Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için Karla mücadele çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini söyledi. Şehir merkezindeki biriken karları, iş makineleri ve kamyonlarla toplayıp Meke Gölüne takviye olarak döktüklerini ifade ederek eriyen kar sularının ilçemizin ve dünyanın nazar boncuğu olarak bilinen Meke Gölüne bir katkısı olacağını ümit ediyoruz. İlçemiz ve çiftçilerimiz için bereketli bir yıl olmasını temenni ederken, kar yağışının rahmet ve bereketiyle geldiğini ifade etti”.