SELİMİYE VE KALE MAHALLESİ HAK SAHİPLERİ KENTSEL DÖNÜŞÜM KONUT KURASI GERÇEKLEŞTİ

Karapınar için ikinci Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında Selimiye ve Kale Mahalleleri sınırlarını kapsayan 3,65 hektar büyüklüğündeki alan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız Alt yapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü ile ortak çalışma sonrası Sultan Selim Camii etrafındaki hak sahipleri için 185 konut, noter huzurunda gerçekleşen konut belirleme kurası 18.01.2023 Çarşamba günü saat 13.00 da Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşti.

Konut belirleme kurasına Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İlçe Kaymakamımız Oğuz Cem Murat, Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hülya Şevik, Gedaş Genel Müdürü Ahmet Oğulbalı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Ecmel Dinç, Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Sibel Yapar, Belediye Meclis Üyelerimiz, Daire Amirleri, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.