YAPIMCI, YAZAR VE SUNUCU BEKİR DEVELİ KARAPINAR’LILARLA BULUŞTU

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Karapınar Belediyesi tarafından düzenlenen Yapımcı, yazar ve sunucu Bekir Develi’nin katıldığı, “Bizim Hikayemiz” konulu söyleyişte Karapınar’lılarla buluştu.

Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir konferansları kapsamında Karapınar Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen programa, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkan V. Mehmet Şentürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, İlçe Müftüsü Yunus Aydın, Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul, okul müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Söyleyişi de aile yapıları, çocuk yetiştirme ve pek çok konuyla ilgili anlatımlarda bulunan Yapımcı, yazar ve sunucu Bekir Develi’, hikayeleriyle de dinleyenleri farklı dünyalara sürükledi. Bir şeyi elde etmek için mücadele vermek gerektiğini, mucize beklememek gerektiğini vurgulayan Develi, "Eğer sen dert etmezsen, Allah sana şifasını vermez. Sen dert edeceksin ki Allah verecek. Biz mucize bekliyoruz. Düne kadar deist olan çocuğumuz için akşam dua ettiğimizde çocuğun sabah La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah diye çocuğun uyanmasını bekliyoruz. Böyle bir şey yok. Mucize beklemeyin. Çocuğumuza yatırım yapacağız ve yaptığımız yatırımın karşılığını alacağız. Çocuğunu sabah namazına kaldır. Kalksın ve neden kalkması gerektiğini anlat çocuğuna. Ama hepsinden evvel sen yap" dedi.

Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, Yapımcı, yazar ve sunucu Bekir Develi’ye hediye takdiminde bulunarak program sona erdi.